FOTOBAR PÅ SOMMERFEST

Enten du arrangerer sommerfest eller sommeravslutning, kickoff med sommertema, ønsker å bruke fotobaren som merkevareaktivering på festival, eller du vil spre litt varme midt i de kalde vintermånedene, så sørger Fotobaren for å fange alle de fantastiske øyeblikkene i gjennomført sommer-stil. Vi har alt du trenger for å sikre at sommerstemningen er på topp!

Bilder og boomerang

Fotobaren gir alltid valget mellom å ta vanlige bilder eller bevegelige boomeranger. Her er det bare kreativiteten som setter grenser for hvor gøy man kan ha det!

Eksklusive sommer-effekter

Våre sommer-effekter er nøye håndplukket og testet på nærmere hundre eventer. Vi garanterer at de vil falle i smak!
Leie av sommer-temapakken eller Hawaii-temapakken inkluderer fritt valg av våre sommerbakgrunner.

Sommer

Hawaii

Har du et annet tema planlagt til sommerfesten? Ingen problem! Vi har de fleste temaer og kan tilpasse oss ditt event.

Eksklusive sommerbakgrunner

Sett gjestene rett inn i en scene fra Bora Bora eller foran en nydelig vegg av roser. Våre premium sommerbakgrunner setter ikke bare preg av sommer på bildene, men også på lokalet den står i! Fritt valg av våre sommerbakgrunner følger alltid med i leie av sommer-temapakken og Hawaii-temapakken.

Palmestrand (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Tropisk utsikt (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Hvite roser (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Hekk (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Palmemønster (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Hawaiimønster (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Flamingo/ananas mønster (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Kaktus/vannmelon mønster (begrenset tilgjengelighet – 1500,- ink. mva.)

Printremser

Bildene blir skrevet ut på nydelige printremser bare sekunder etter at bildene er tatt. Disse får gjestene med seg som minner fra eventet, og er svært populære! Velg mellom våre vakre og forhåndsdesignede sommerprintremser eller be oss lage noe helt spesifikt til deres event.

Logorammer

Bildene kan også deles på e-post, SMS, og sosiale medier med det samme bildene er tatt! Logorammer sørger for at sommerstemningen også blir ivaretatt på de digitale bildene! Velg fra våre forhåndsdesignede maler eller be oss lage noe helt spesifikt til deres event.

Tusen takk til Fotobaren som bidro til en helt nydelig sommerfest! For et team og for en service! Det har vært en sann glede å samarbeide med dere! Det er nå gule bilderemser med flamingoer på rundt om i hele lokalet! Takk igjen! 🙂

Malin SolumWaypoint Program Coordinator hos If Skadeforsikring

Fotobaren var med på Microsofts Summer party til stor begeistring for alle deltakerne. Stor suksess med flotte, kreative og VELDIG morsomme bilder. Vi anbefaler gjerne videre 🙂

Hege HenriksenFacilities Coordinator hos Microsoft Development Center

Ta sommerfesten til neste nivå