HVOR MANGE BILDER KAN VI TA?

Så mange dere vil! Vi legger ingen begrensing på antall.

 

HVOR MANGE BILDER KAN VI PRINTE UT?

Så sant dere har bestilt print, så er det alltid ubegrenset!

 

ER FOTOBAREN ALLTID BEMANNET?

Det er den! Våre foto-baristaer skaper god stemning samtidig som de sørger for at alt går knirkefritt, fra start til slutt!

 

FÅR JEG TILGANG TIL ALLE BILDENE SOM BLIR TATT?

Selvsagt! Alle bildene som blir tatt i løpet av arrangementet er dine til odel og eie. Kort tid etter arrangementet sender vi deg en epost med link til et webgalleri med alle bildene i høy oppløsning. Du kan selv velge om dette webgalleriet skal være offentlig eller passordbeskyttet.

 

FÅR GJESTENE TILGANG TIL ALLE BILDENE SOM BLIR TATT?

Hovedgrunnen til at folk tar bilder i Fotobaren, er helt klart at de selv ønsker bildene, og det skal de selvfølgelig få! På arrangementet kan gjestene sende bildene til seg selv på epost, og om du har bestilt print, kan de også få så mange utskrifter de ønsker. Om du ønsker at webgalleriet skal være passordbeskyttet, får alle gjestene opplysning om passordet i eposten de sender til seg selv.

 

NÅR BLIR BILDENE FRA ET ARRANGEMENT PUBLISERT I WEBGALLERI?

Vi nøyer oss ikke med at bildene ser smashing ut rett fra kamera. Derfor etterbehandler vi alltid bildene slik at de ser enda bedre ut! Du og gjestene dine kan se og laste ned bildene innen en arbeidsdag fra endt arrangement.

 

MÅ BILDENE FRA MITT ARRANGEMENT BLI LASTET OPP TIL ET OFFENTLIG WEBGALLERI?

Nei, vi tilbyr også mulighet for passordbeskyttet webgalleri. Om du ikke ønsker bildene på nett i det hele tatt, kan vi gi deg en egen nedlastingslenke til bildene.

 

TAR DERE MED ALT SOM TRENGS?

Ja og nei. Vi tar med alt som trengs for at Fotobaren skal være operativ med alle standardtillegg som rekvisitter og bakvegg. Det dere trenger å stille med, er et bord med hvit duk til å ha alle rekvisittene på og et barbord med hvit duk til printeren. Dette opplyser vi alltid om på forhånd.

 

TAR DERE MED REKVISITTER OG BAKVEGG?

Ja, vi tar alltid med våre standardrekvisitter og bakvegg med mindre annet er avtalt. Ønsker du noe mer skreddersydd til ditt tema eller anledning, kan dette ordnes mot et tillegg i prisen. Se vår prisoversikt for nærmere informasjon.

 

TILBYR DERE ULIKE BAKVEGGER?

Ja, det gjør vi. Du kan velge mellom svart, hvit, gull og flere andre mønstre, for full oversikt trykk her. Bryllupspakken inkluderer også fritt valg av våre eksklusive bryllupsbakgrunner.

 

HVOR LENGE KAN MAN LEIE FOTOBAREN?

Det er helt opp til deg! Vi har pakker på alt fra 2 til 4 timer, men ønsker du mer enn det, er ikke det noe problem! Fotobaren leier aldri ut bare utstyret, men sender alltid med en foto-barista som tar seg av alt som har med Fotobaren å gjøre.

 

ORDNER DERE OPPRIGG OG NEDRIGG, OG NÅR KOMMER DERE?

Vi sender alltid med en foto-barista til arrangementet. Denne vil sørge for opprigg og nedrigg og for at alt fungerer som det skal i mellomtiden. Vi kommer for å rigge opp senest halvannen time før avtalt oppstartstid. Ønsker dere at vi kommer før dette, må det avtales på forhånd.

 

HVORDAN RESERVERER JEG FOTOBAREN TIL MITT ARRANGEMENT?

Start med å sende oss en forespørsel. Vi vil da ta kontakt for å kartlegge dine behov og ønsker i forbindelse med å leie Fotobaren. Deretter sender vi deg et tilbud tilpasset ditt arrangement. Vi tar veldig gjerne en dialog om hvordan du kan få mest mulig ut av Fotobaren på arrangementet ditt!

 

HVOR LANG TID I FORVEIEN BØR JEG RESERVERE FOTOBAREN?

For å være sikker på at vi er ledige– jo tidligere jo bedre! Når det er sagt, så er det bare å spørre om vi er ledige. Noen ganger har vi ledig kapasitet selv om det er like før!

 

ER DET NOEN FORHÅNDSBETALING VED LEIE AV FOTOBAREN?

Nei, faktura sendes på e-post kort tid etter arrangementet. For privatpersoner har fakturaen forfall 20 dager etter arrangements datoen.

 

KAN JEG KANSELLERER EN AVTALE?

Kansellering av en avtale må skje skriftlig og senest 8 uker før arrangementet. Kanselleres avtalen senere, vil du få tilsendt et regresskrav på hele beløpet. Dersom en avtale er inngått mindre enn 8 uker før et arrangement, vil fristen for avbestilling være 2 uker før arrangements dato.

 

HVORDAN BETALER JEG FOR FOTOBAREN?

Faktura sendes pr. epost til kunden kort tid etter arrangementet med forfall 20 dager etter arrangements datoen for privatpersoner og 20 dager etter arrangements datoen for bedrift.

 

JEG SER AT DERE HAR PAKKER PÅ 2 TIL 4 TIMER. HVA OM JEG ØNSKER MER TID?

Ingen problem! Vi stiller oss til disposisjon så lenge du måtte ønske oss. Hvis du ønsker Fotobaren aktiv i flere enn 4 timer, bør dette helst avtales på forhånd, men du kan som regel spørre om å få utvidet tiden en time eller to på arrangementet. Prisen på ekstratimer finner du i prisoversikten vår.

 

HVA OM JEG ØNSKER FOTOBAREN I MINDRE ENN 2 TIMER?

Du kan selvfølgelig leie Fotobaren så lenge eller så kort som du vil, men all tid under 2 timer blir likevel fakturert som 2 timer.

 

ER DERE FLEKSIBLE PÅ PRIS HVIS VI F.EKS. IKKE ØNSKER ET ALBUM PÅ NETT?

Desverre. Våre priser inkluderer alt det som inngår i pakkene våre.

 

DET ER ANDRE PHOTO BOOTH SELSKAPER SOM ER BILLIGERE ENN DERE. HVA ER DET SOM GJØR DERE SÅ SPESIELLE?

De fleste har nok erfart at man får det man betaler for. En av flere ting vi er best på, er bildekvalitet. Sjekk selv!

 

MÅ FOTOBAREN-LOGOEN VÆRE MED PÅ BILDENE?

Vår logo er alltid med på bildene. Dette er vår signatur på at det er vi som har levert produktet. Når du kjøper en BMW får du også med en BMW-logo på bilen. Er det slik at du absolutt ikke ønsker logoen vår på bildene, så kan vi levere et såkalt “white-label”-arrangement. Dette innebærer selvsagt en høyere pris.

 

GIR DERE RABATT TIL FRIVILLIGE ORGANISASJONER?

Det gjør vi! Vi gir 10% rabatt på alle bestillinger i regi av frivillige organisasjoner.

 

HVIS VI ØNSKER Å HA FOTOBAREN UTE, MÅ VI STILLE MED ET TELT ELLER TAK?

Fotobaren må selvfølgelig beskyttes mot regn, så det bør tas visse forbehold. Hvis det ikke blir regn, er det ikke nødvendig med telt eller tak, men det er alltid smart å være forberedt på det verste. Man kan velge å ordne med dette selv eller avtale med oss at vi ordner det mot et lite tillegg i prisen.

 

JEG LIKER FOTOBAREN, MEN GÅR DET AN Å BARE LEIE EN BAKVEGG ELLER NOEN KULE PROPS?

Dessverre! Våre bakgrunner og props er bare tilgjengelige som en del av de pakkene vi tilbyr.

 

KAN JEG KJØPE EN FOTOBAR?

Nei, våre fotobarer er kun til utleie.