Gjør bursdagen ekstra moro!

Enten du skal arrangere 18 års bursdag, 50-års lag eller barnebursdag, så vil Fotobaren bli festens midtpunkt – garantert! Vår photoboooth foreviger de fantastiske øyeblikkene sammen med venner og familie og er uendelig moro for folk i alle aldere!

Fotobaren er et ekstremt kraftfullt redskap for underholdning, latter og moro! Bruk til hjertets lyst når og hvor dere vil gjennom hele bursdagsfeiringen!

Fotobaren-produktbilde-1000×1000

Hva du får

  • Gratis frakt (tur-retur)
  • Enkel manual for opprigg
  • Ubegrenset bruk i hele leieperioden
  • Ubegrenset antall bilder, GIFer og boomeranger
  • Bilder i passordbeskyttet online galleri i 60 dager
  • Ubegrenset nedlasting av bilder

Kun kr. 2 500,- ink. mva

Book nå Book nå

Rekvisitter

Vi har rekvisitter i utallige ulike tema både til voksenbursdag og barnebursdag! Har vi ikke rekvisitter til ditt tema, ta kontakt, så kan vi trolig få fikset det.

Tidligere kunder elsker vår photobooth

«Jeg brukte fotobaren på min 45 årsdag og var strålende fornøyd! Fotobaren er en stor suksess uansett type folk og fest. Jeg gir dem mine varmeste anbefalinger og skal helt klart bruke dem igjen!»

«Anbefales – også til private arrangementer! 5 stjerner!»

«Jeg er ekstremt fornøyd med Fotobaren. Gjestene tok bilder hele kvelden og den bidro til mye latter og glede og var den perfekte icebreaker. Jeg anbefaler Fotobaren på det sterkeste og vil ha det neste gang jeg har en begivenhet/fest.»

«Helt fantastisk konsept. Kreativt og utrolig gøy! Snille ansatte har de og!»

Du er i godt selskap

Hundrevis av andre har brukt Fotobaren til å gjøre bursdagen sin, eller noen andres, ekstra spesiell! Gjør det du også, med Norges råeste og rimeligste photobooth!

Book nå Book nå

50 kr rabatt
Beklager
Neste gang
Det var nære
100 kr rabatt
Det var synd
Beklager
Neste gang
250 kr rabatt
Så nære!
Så synd!
Neste gang
Spill for din sjansje til å vinne opptill 250 kr rabatt!
Legg igjen din e-post adresse og snurr hjulet for din sjanse til å vinne opptil 250 kr i rabatt på din bestilling av Fotobaren!