En investering i samhold og tilhørighet

Teamet deres er uten tvil deres viktigste ressurs! Fotobaren er en utrolig morsom aktivitet på enhver firmafest og kickoff, og gjør det naturlig for de ansatte å ha det gøy sammen og gir de minner fra de gode stundene de har hatt med kollegaer. Slik styrkes fellesskapsfølelsen!

Fotobaren er et ekstremt kraftfullt redskap for underholdning, latter og moro på firmafest og kickoff! Bruk til hjertets lyst når og hvor dere vil gjennom hele personalfesten!

Fotobaren-produktbilde-1000×1000

Hva du får

  • Helgeleie, 1 dags leie, 2 dags leie, langhelg, eller uke
  • Gratis frakt (tur-retur)
  • Enkel manual for opprigg
  • Ubegrenset bruk fra du mottar til den må returneres
  • Ubegrenset antall bilder, GIFer og boomeranger
  • Deling av bilder via e-post med det samme de er tatt
  • Bilder i passordbeskyttet online galleri i 60 dager
  • Ubegrenset nedlasting av bilder

Fra kr. 2 000,- eks. mva.

Book nå Book nå

Rekvisitter

Uansett hvilket tema dere har valgt til firmafesten, har vi sannsynligvis rekvisittene som passer! Har vi ikke rekvisitter til deres tema, ta kontakt, så fikser vi det.

Fra + 120,- eks. mva per tema/pakke

Legg til handlekurv under «Photo booth tilbehør»

Se vårt utvalg Se vårt utvalg

Egen logo på bilder, GIFer, og boomeranger

Bytt ut Fotobaren logoen med firmaets egen branding/logo eller grafikk som legges på bildene.

+ 1200,- eks. mva

Velg «Egen logo/design» på bildene ved bestilling

Book nå Book nå

Opprigg og nedrigg på event

Vi har designet Fotobaren til å være ekstremt enkel for hvem som helst å rigge opp selv, men om du uansett vil ha en mindre ting å tenke på rundt firmafesten, kan vi gjøre jobben for deg. Vi kommer med Fotobaren til avtalt tid og rigger den opp med eventuell tilbehør, og pakker den ned igjen når festen er over.

+ 3000,- eks. mva

Kun tilgjengelig i Oslo. Velg «Opprigg og nedrigg på eventadresse» under leveringsalternativer i kassen.

Tidligere kunder elsker vår photobooth

«Radisson Blu Scandinavia Hotel har benyttet seg av Fotobaren til våre personalfester ved flere anledninger nå. Vi er utrolig fornøyde med den jobben de har gjort, uavhengig av tema leverer de solide pakker som står i stil med konseptet! De er både profesjonelle og så herlige å jobbe med! Kan virkelig anbefales!»

«Stor suksess å ha Fotobaren på personalfesten vår! Alle elsket det, og vi fikk mange fine minner. Anbefales absolutt videre! Dette kommer vi gjøre igjen!»

«Fotobaren var med på Microsofts Summer party i Tromsø, til stor begeistring for alle deltakerne. Stor suksess med flotte, kreative og VELDIG morsomme bilder. Vi anbefaler gjerne videre 🙂»

«Dette var kanon! Førsteklasses service og veldig morsomt! Prikken over i’en for vår personalfest. Anbefaler det på sterkeste. TUSEN TAKK igjen! Hilsen Tina og team Plaza»

Du er i godt selskap

Hundrevis av bedrifter har brukt Fotobaren til å sikre morsom underholdning til sine ansatte på firmafesten! Gjør det du også, med Norges mest populære photobooth!

Book nå Book nå

Få 100 kr rabatt på leie av Fotobar Lite! 🎉

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få en rabattkode på 100 kr med det samme! 😎

0