En photobooth er det perfekte tilskuddet til den store dagen deres. Lett, lystig og med bakgrunn og bryllupseffekter i høy kvalitet sikrer vi at alle gjestene foreviges på en måte både de og dere vil ha glede av i lang tid etterpå. Samtidig handler det om så mye mer enn bildene man sitter igjen med. Vår photo booth gir både dere og gjestene deres noe morsomt og minneverdig å holde på med både før, under, og etter middagen. Fotobaren gjør en gledens dag enda gladere!

UTROLIG HØY KVALITET

Fotobaren er bygget opp av profesjonelt kamerautstyr og studiolys som får bildene til å se smashing ut! Som om ikke det var nok, redigerer vi også alle bildene i ettertid.

UBEGRENSET PRINT

Bildene blir skrevet ut på stedet noen sekunder etter at bildene er tatt, og vi setter absolutt ingen begrensinger på hvor mange bilder du ønsker å ta eller printe ut!

HYGGELIG FOTOBARISTA

På bryllupsdagen får dere en egen fotobarista som tar seg av alt som har med fotobaren å gjøre, så dere slipper å tenke på noe som helst. Samtidig sørger fotobaristaen for god stemning, og får folk til å smile og le!

GOD PLASS OG MER SOSIALT

Vår photobooth gir god plass til flere i bildet på en gang. Skal alle brudepikene eller hele slekta hans ha bilde sammen? Ikke noe problem! Om det er noen som absolutt ikke våger seg utpå er det nesten like gøy å se på fra sidelinjen!

EGEN DELESTASJON

Mens nestemann får slippe til i photobooth køen, kan gjestene se og dele bildene på sosiale medier og e-post på vår uavhengige delestasjon. Slik blir det god flyt!

INTERAKTIV TOUCHSKJERM

Vår intuitive touchskjerm gjør det lekende lett for gjestene å bruke, samtidig som de får se seg selv på skjermen før bildene blir tatt. Det blir det mye latter av!

Nydelig design

Våre fotobarer er både stilrene og klassiske. Skal dere ha et moderne bryllup, eller går dere for noe mer vintage? Velg den photobooth modellen som står best i stil til bryllupsfesten deres! Tilgjengelighet for hver modell avhenger av etterspørsel, og kan ikke garanteres.

Bryllupspakker

Inkludert i alle pakker

  • Bemanning av vennlig fotobarista
  • Opprigg og nedrigg før og etter aktiv tid
  • Studiokvalitets kamera og lys
  • Ubegrenset antall bilder
  • Ubegrenset antall print
  • Profesjonell redigering av bilder
  • Alle bilder tilgjengelig i passordbeskyttet nettgalleri

Hva kommer i tillegg?

  • Reisetid fra nærmeste avdeling
  • Mat og eventuell overnatting for en fotobarista
  • Reisekostnader som fly/kjøring/parkering

Sølv

2 timer

+ Premium bryllupseffekter
+ Premium bryllupsbakgrunn

kr  7 500,-
ink. mva.*
Veil. pris: kr 9 200,- ink. mva. Du sparer kr 1 700,-

Book nå!

Gull

4 timer

+ Premium bryllupseffekter
+ Premium bryllupsbakgrunn
+ Skreddersydd printremsedesign

kr  9 900,-
ink. mva.*
Veil. pris: kr 12 300,- ink. mva. Du sparer kr 2 400,-

Book nå!

Diamant

6 timer

+ Premium bryllupseffekter
+ Premium bryllupsbakgrunn
+ Skreddersydd printremsedesign
+ Bildevisning på storskjerm**

kr  11 900,-
ink. mva.*
Veil. pris: kr 15 900,- ink. mva. Du sparer kr 4 000,-

Book nå!

*Godtgjørelse pr. km. kjøring, reisetid fra nærmeste avdeling, og evt. parkering kommer i tillegg.
**Hvis storskjerm finnes i lokalet (eller ha med selv)

Trenger du mer tid?

Per ekstra time

1200,- ink. mva.

Slik fungerer fotobaren

1

Bryllupsgjestene velger seg ut noen effekter og stiller seg foran fotobaren der de får se seg selv på skjermen.

2

Etter litt latter og noen ulike poseringsforsøk trykker de på skjermen for å starte nedtellingen, og 3-2-1, så blir bildene tatt!

3

Bildene dukker umiddelbart opp på vår delestasjon, der de kan deles på sosiale medier eller sendes på epost.

4

Noen sekunder etter blir bildene skrevet ut på printremser som gjestene kan ta med seg eller lime inn i en gjestebok til brudeparet. Med ubegrenset print, hvorfor ikke begge deler?

Kvalitet

Før og etter redigering

Boomerang

Hvorfor begrense gjestene til bare bilder?
Alle våre fotobarer gir dere muligheten til å velge mellom bilde- og boomerangmodus. La kreativiteten blomstre!

Visning på storskjerm

Diamantpakken inkluderer muligheten til å vise et live oppdatert slideshow av bildene som blir tatt i Fotobaren på storskjerm. Dette vil være moro for gjestene å følge med på og vil bidra til mye latter og god stemning. Det eneste vi trenger fra dere er en prosjektor eller skjerm, så fikser vi resten!

Skreddersydde printremser

Velg mellom våre forhåndsdesignede bryllupsremser som vi tilpasser deres bryllup med navn og dato! Med gull- eller diamantpakken kan våre designere også lage skreddersydd design, akkurat slik det dere måtte ønske! Disse bilderemsene kan gjestene f. eks. lime inn i gjesteboken og/eller ta med seg hjem som minne fra bryllupet!

Eksklusive bryllups­bakgrunner

Gull- og diamantpakken inkluderer fritt valg av bakgrunn blant våre premium bakgrunner!
Her kan dere velge en bakgrunn som står i stil til deres bryllup, løfter bildene til neste nivå, og fanger gjestenes oppmerksomhet!

Stoffbakgrunner

Hvite roser

Hekk

Marmor

Hvit antikk

Rustikk tre

Vintage mur

Mermaid-Paljett bakgrunner

Våre Mermaid-bakgrunner gir gjestene mulighet til å tegne og skrive rett på bakgrunnen med fingrene! Slipp kreativiteten fri, her er det endeløse muligheter!

Carat

Vegas

Tilgjengelighet avhenger av etterspørsel, og kan ikke garanteres.

Eksklusive bryllupsrekvisitter

Våre eksklusive bryllupsrekvisitter er nøye gjennomtenkt og håndplukket til bryllup.

Disse ble valgt med ett formål: å gi bryllupet ditt et preg av ypperste kvalitet. Disse er kun inkludert i gull- og diamantpakken.

Dette e det beste eg har gjort i bryllupet mitt utenom å gifta meg!

LineBrud

Fotobaren bidro definitivt til ekstra god stemning i bryllupet vårt! I hver pause var det lang kø for å ta morsomme og kule bilder. Det stod alltid mange rundt, enten i kø eller bare for å se på. Vi har i ettertid fått høre om og om igjen om at det var kjempegøy for gjestene våre. Fotobaren gir det lille ekstra til den store dagen og man sitter igjen med kjempemange morsomme og koselige bilder som det er veldig gøy å ha!

Mina og Sigbjørn, brudepar

Vi og alle bryllupsgjestene elsket Fotobaren. Fantastisk fine bilder og helt topp med ubegrenset print. Profesjonelle og hyggelige fotobaristaer. Vi fikk tilgang til alle bildene digitalt kun 3 dager etter bryllupet. Anbefales!

Maren og Eirik, brudepar

Fantastisk service og energi da Fotobaren stilte opp i bryllupet vårt i Stavanger. Gjestene elsket det og vi fikk hundrevis av blinkskudd. Superhyggelig og profesjonell fotobarista! Bildene var ferdigbehandlet bare to dager etter bryllupet, og kvaliteten er superb! Anbefales på det varmeste!

Nina og Kai, brudepar

Altså, Fotobaren var helt fantastisk! Både brudeparet selv og gjestene hadde en minnreik og perfekt feiring. Takk!

Silje og Jostein, brudepar

Save the date!

Et bryllup er ikke helt det samme uten en fotobar. De aller fleste er tidlig ute med å planlegge bryllupet sitt. Kalenderen vår fylles opp raskt, spesielt i de mest vanlige bryllupsmånedene, så det er smart å være tidlig ute med å sjekke tilgjengelighet på deres bryllupsdag. Book vår photobooth til ditt bryllup i dag!