Hva er Fotobaren?

Fotobaren er Norges største leverandør av skreddersydde foto-opplevelser. Vi leverer alt fra enkle photobooth-opplevelser til mer avanserte og skreddersydde aktiveringer for større merkevarer. Kort fortalt – vi skaper foto-opplevelser som engasjerer og gjør det enkelt og moro for folk flest å både ta og dele bilder av seg selv i høy kvalitet!

En fotobar til enhver anledning

Noen ganger vil du skape størst mulig blest rundt en spesiell anledning, mens du andre ganger bare vil ha en enkel løsning som får jobben gjort, eller som kan stå som en fast installasjon over tid. Uansett hva du ser for deg så har vi en fotobar som passer perfekt til ditt formål.

Fotobar

Vår stilrene fotobar bærer preg av klasse og gir bilder av ypperste kvalitet. Laget for større arrangement der merkevarepromotering ikke er i fokus. Perfekt for alt fra interne firmafester og julebord til bryllup og bursdag!

Selfiebar

Vår ubemmanede Selfiebar er superenkel å bruke og beregnet til langtidsbruk på en uke eller et år. Ha den stående som en fast installasjon i butikk, på kjøpesenter, cruiseskip eller flyplasser.

Slik fungerer fotobaren

1

Gjestene velger seg ut noen effekter og stiller seg foran fotobaren der de får se seg selv på skjermen.

2

Etter litt latter og noen ulike poseringsforsøk trykker de på skjermen for å starte nedtellingen, og 3-2-1, så blir bildene tatt!

3

Bildene dukker umiddelbart opp på vår delestasjon, der de kan deles på sosiale medier eller sendes på epost.

4

Noen sekunder etter blir bildene skrevet ut på printremser som gjestene kan ta med seg hjem eller henge opp på kontoret.

Kvalitet

Før og etter redigering

Eventer

Fotobaren leverer fotograferingspakker til event- og entertainmentbransjen. Vår spesialitet er engasjerende og festlige fotoopplevelser, og vi leverer skreddersydde pakker med tilpasset design, kommunikasjon og praktisk gjennomføring. Vi sikrer at ditt event blir synlig på sosiale medier på en helt ny måte!

Merkevare­engasjement

Vi hjelper merkevarer bli sett og husket. Fra konseptutvikling til produksjon og gjennomføring – vi tar oss av alt, med avansert tracking og delingsteknologi for å hjelpe deg få størst mulige ringvirkninger. Resultatet? Superengasjerende kampanjer og brukergenerert innhold gjestene ikke kan annet enn å dele!

Bryllup

Fotobaren er det perfekte tilskuddet til den store dagen deres. Med bakgrunn og bryllupseffekter i høy kvalitet sikrer vi at alle gjestene foreviges på en måte både de og dere vil ha glede av i lang tid etterpå. Samtidig handler det om så mye mer enn bildene man sitter igjen med. Vi gir både dere og gjestene noe morsomt og minneverdig å holde på med både før, under og etter middagen. Vår photobooth gjør en gledens dag enda gladere!

Skreddersydde flater

Våre fotobarer kan brukes til utallige formål og legger opp til merkevareengasjement på alle tenkelige flater gjennom opplevelsen. Alt kan skreddersys til deres formål- fra velkomstskjermer, delingsstasjoner og landingssider til printremser, logorammer, bakgrunner, og til og med effektene som blir brukt. Du velger selv hvilke av disse produktene som er relevant til ditt event.

Foliering

Delestasjoner

Slideshow

Bakgrunn

Printremser

Digital logoramme

Landingsside

Effekter

Åpen løsning

Fotobaren er like gøy for dem som ser på fra sidelinjen, som for linselusene foran kameraet. Den åpne løsningen lager plass til flere, samtidig som det gjør det lettere for de litt sjenerte å delta på moroa. Liker du å rocke scenen alene, eller foretrekker du store gruppebilder? Våre photobooth produkter takler det meste!

Umiddelbar utskrift

Få utskrift av bildene du tar i Fotobaren på noen sekunder! Vår lynraske bildeprinter sørger for høy kvalitet på ekstremt kort tid. Utskriftene kommer i 2 og 2 bilder tatt i sekvens.

Vi setter ingen begrensninger på antall utskrifter, og vi skriver gjerne ut kopier av de bildene du likte ekstra godt! Vi kan selvfølgelig også skreddersy utseendet på utskriftene slik at de står i stil til ditt arrangement eller inkluderer en tekst eller en logo etter eget ønske.

Skreddersydde printremser

Våre grafiske designere er mestere på å lage nydelige, kreative printremser som står i stil til deres profil eller tema. Enten dere har spesifikke ønsker eller bare vil ha noe som ser bra ut, sørger vi for at dere blir fornøyd!

Vi har en mengde ferdige design maler på printremser med matchende logorammer. Disse kan tilpasses videre med deres tekst og logo etter ønske. Sannsynligvis har vi noe som vil passe utmerket til ditt event!

Latterlige bra effekter

Sett bort fra bildekvaliteten, er effektene en stor del av hemmeligheten bak Fotobarens suksess. De morsomme skiltene og festlige bekledningene er det som får gjestene til å føle at de kan senke skuldrene og slippe seg løs. Mange blir overrasket over hvor gøy det kan være å ta bilder!

Nydelige bakgrunner

Våre bakgrunner er rene, minimalistiske og ser bra ut uavhengig av lokale. Fritt valg mellom våre 4 standardbakgrunner følger alltid med! Vi har også et stadig voksende utvalg av premium bakgrunner som kan bestilles etter ønske. Her har vi noe til enhver anledning!

I kjent red-carpet stil kan vi også utarbeide en bakgrunn som matcher temaet deres, promoterer deres merkevare eller belyser sponsorene deres. Om dere ønsker å bruke bakgrunnen ved senere anledninger, kan den også bestilles med stativ!

Fotobarista

Fotobaren leveres alltid komplett med en egen foto-barrista, som er vår mann på jobben. En foto-barrista er blid, hjelpsom og sørger for at Fotobaren settes opp på rett sted til rett tid. Fotobarens gjester vil få veiledning i hvordan man tar bilder og i hvordan man ser og deler dem.

Gjestene forstår fort hvordan Fotobaren fungerer. Vår foto-barrista vil da trekke seg tilbake, men fortsatt se til at det tekniske fungerer som det skal. For større arrangementer med mye pågang anbefaler vi at det bestilles 2 foto-barristaer.

Sosial deling

Våre seperate delingsstasjoner gir dine gjester – eller kunder – umiddelbar tilgang til bildene deres gjennom alt fra sms og e-post til Instagram og Facebook. Samtidig frigjør de selve Fotobaren slik at enda flere kan benytte seg av Fotobaren med det samme.  Enklere og raskere blir det ikke!

Delingsstatistikk

Vi elsker statistikk! Det viser oss hvorvidt vi har gjort en god jobb, og det viser deg hvordan sosiale medier har økt deres synlighet. Ikke ta oss på ordet, la statistikken snakke for seg selv! På den måten kan du holde et godt øye med verdiskapningen som investeringen har gitt.

Omtaler

Les om hvorfor folk elsker Fotobaren!

Ta eventet ditt til neste nivå