Skreddersydd merkevare­engasjement

Engasjerende merkevarebygging

Vi hjelper merkevarer bli sett og husket. Fra konseptutvikling til produksjon og gjennomføring – vi tar oss av alt, med avansert tracking og delingsteknologi for å hjelpe deg få størst mulige ringvirkninger. Resultatet? Superengasjerende kampanjer og brukergenerert innhold gjestene ikke kan annet enn å dele!

Bildene

Den høye bildekvaliteten og den positive og morsomme sosiale settingen gjestene får ta bildene i gir de en positiv tilknytning til ditt merkevare. Vi sørger for at merkevaret ditt havner på Instagram og Facebook kontoer og ikke minst kjøleskaper rundt om i landet!

Strategisk kommunikasjon

Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Tydelig og strategisk kommunikasjon som blir oppfattet og forstått umiddelbart er essensielt for god spredning.

Godt designede informasjonsplakater og live visning av bildene på storskjerm sørger for enda større effekt av din kampanje.

Delingsstasjoner

Fang gjestenes oppmerksomhet og minn de på konkurransen de kan være med på. Fotobaren leveres alltid med muligheten til å dele bildene og sende de på epost med det samme bildene er tatt. Så len deg godt tilbake, og la likes og delingsdata renne inn!

Epost

Vi designer epostene gjestene sender ut til å være delikate og intuitive. Et trykk på bildeminiatyren tar de rett til landingssiden vi designer for dere.

Landingsside

La gjestene hente bildet sitt på en egen skreddersydd landingsside. Innebygde sosiale-delingslinker gjør det enkelt å måle engasjement og skape blest rundt ditt merkevare.

Henvis gjestene til en nettside eller spesifikk kampanje, eller la de melde seg på kundeklubben din direkte på landingssiden!

Vi måler delinger, rekkevidde, og gir deg innsyn i all eventrelatert data som bannerklikk, sidebesøk og konkurranseengasjement!

Skreddersydd konsept

Har du en idé eller ønsker du å høre våre forslag til hvordan vi kan gjøre noe annerledes for deg? Hør med oss, vi får til det meste!