Fotobar på kjøpesenter

Gjør handleturen til en fest!

Det skjer utrolig mye forskellig på et kjøpesenter i løpet av et år, og en fotobar kan gi stor nytteverdig og løfte stemningen på det meste. Fotobaren kan brukes som trekkplaster og morsom aktivitet både i og utenom sesongene. Samtidig legger vi til rette for eksponering av deres merkevare og budskap, og gjør det enkelt for kundene å melde seg inn i kundeklubben deres og få informasjon om uimotståelige tilbud i det de henter bildene sine.

Skreddersydde flater

Våre fotobarer kan brukes til utallige formål og legger opp til merkevareengasjement på alle tenkelige flater gjennom opplevelsen. Alt kan skreddersys til deres formål- fra velkomstskjermer, delingsstasjoner og landingssider til printremser, logorammer, bakgrunner, og til og med effektene som blir brukt.

Foliering

Delestasjoner

Slideshow

Bakgrunn

Printremser

Digital logoramme

Landingsside

Effekter

Populære anledninger

Sesongbaserte opplevelsesdager

Hvert år er det utallige sesonger som skal settes fokus på, og disse er utrolig viktige for omsetningen til butikkene og kjøpesenteret som helhet. Enten det er 17. mai, jul, halloween eller påske, så skreddersyr vi det etter deres ønske!

Familie- og barneaktivitetsdager

Det å legge til rette for at barn og barnefamilier skal sette destinasjonen til dere på en vanlig lørdag kan ha stor betydning for ethvert senter. Fotobaren kan stilles ned til barnehøyde så den blir som laget for de minste! Når barna koser seg er foreldre fornøyd! La de få med seg en printremse som minne fra den spesielle dagen de hadde sammen på senteret deres.

Jubileumsdager og senterfester

Ingen anledning til å feire er komplett uten en fotobar. Selfies på mobilen blir aldri helt det samme, og printremsene man får med seg av venner eller kollegaer gir en god følelse av samhold. Har dere 5- eller 10-årsjubileum, eller skal dere avholde deres årlige ansattfest? Gi kundene dine og de ansatte en feiring de sent vil glemme!

En fotobar til enhver anledning

Noen ganger vil du skape størst mulig blest rundt en spesiell anledning, mens du andre ganger bare vil ha en enkel løsning som får jobben gjort, eller som kan stå som en fast installasjon på senteret over tid. Uansett hva du ser for deg så har vi en fotobar som passer perfekt til ditt formål.

Fotobar

Vår stilrene fotobar bærer preg av klasse og gir bilder av ypperste kvalitet. Laget for større arrangement der merkevarepromotering ikke er i fokus. Perfekt for opplevelsesdager rundt 17. mai og påske, i tillegg til ansattfester og jubileumsfester.

Brand Bar

Som navnet tilsier er dette produktet for deg som vil ha mest mulig eksponering for ditt merkevare og samtidig beholde den høye bildekvaliteten Fotobaren gir. Perfekt for aktivitetsdager på senteret eller for å sette fokus på en nyåpnet butikk eller en ny kleskolleksjon.

Selfiebar

Vår ubemmanede Selfiebar er superenkel å bruke og beregnet til langtidsbruk på en uke eller et år. Ha den stående fast ved inngangen på senteret eller inne i en butikk så kundene deres kan ta bilder og vise omverden at de er på shopping i dag!

Foliering

Vår Brand Bar og Selfiebar kan folieres til å promotere deres merkevare og/eller budskap. Foliering skaper et blikkfang som fanger interessen og øker engasjementet til forbrukeren, samtidig som det gir eksponering for ditt merkevare- selv før et bilde blir tatt. Våre designere tar seg av utformingen. Kom med deres ønsker, så gjør vi den til deres!

Landingsside

En skreddersydd landingsside gir dere mulighet til å dra enda større nytte av Fotobaren. Ønsker dere å promotere en konkurranse eller få flere innmeldinger til kundeklubben deres? Det fikser vi på landingssiden! Innebygde delingslenker gjør det lett å måle engasjementet og skape blest rundt det dere vil kommunisere. Her er det mange muligheter til å påvirke forbrukerenes atferd!

Kundeklubb

Værv enda flere medlemmer til senterets kundeklubb ved å integrere et enkelt påmeldingsskjema direkte på landingssiden!

Konkurranser

Øk konkurransens rekkevidde ved å la kundene engasjere seg direkte på kjøpesenteret. Vi informerer om konkurransen i alle ledd fra de tar bildene til de henter de på landingssiden og deler de på sosiale medier.

Tilbud

Lokk folk inn til nye tilbud i butikkene ved å vise bilder av produktene direkte på landingssiden.

Sosial deling

Ved bruk av delingsstasjoner og skreddersydde landingssider skaper vi engasjerende platformer som gir besøkende umiddelbar tilgang til bildene deres og lar deg innhente viktig data om deres delingsatferd. På den måten kan du holde et godt øye med verdiskapningen som investeringen har gitt.

Delingsstatistikk

Vi elsker statistikk! Det viser oss hvorvidt vi har gjort en god jobb, og det viser deg hvordan sosiale medier har økt deres synlighet. Ikke ta oss på ordet, la statistikken snakke for seg selv!

Sosiale medier rapport

Vi kan gi deg detaljerte rapporter om rekkevidden som bruken av Fotobaren har oppnådd og antall inntrykk den har hatt på sosiale medier. Finn ut:- Hvor mange bilder som ble tatt – Hvor mange som ble delt – Hvor mange interaksjoner og reaksjoner delingene har hatt – Estimert rekkevidde, inntrykk, og engasjement

Send oss en forespørsel nå!