MerkevarebyggingTips

Topp 5 mest spennende fotoopplevelser fra året så langt

By september 12, 2018 No Comments
photo booth oslo, photobooth norge, photo booth stavanger, photo booth trondheim, photo booth bergen, photo booth stavanger, photo booth kristiansand

Få et innblikk i 5 fotoopplevelser vi har skapt i det siste året

Få inspirasjon til ditt neste event. 5 gode grunner til at du bør kontakte oss om din idé slik at vi kan bidra til å realisere den.

1

Sitt ned fotobar for CokeTV

Vi lagde en unik sitt ned opplevelse for deltakerne på Gullsnuttens fors i April, det var virkelig noe som skilte seg ut. Ett unikt sett gir større sannsynlighet for at dine gjester blir lenger og engasjerer seg mer. I disse dager skal alt foreviges og deles. Har deltakerne det gøy tar de gjerne frem engasjementet, og tar bilder for å dele på sosiale medier.

2

Multi merkevare aktivering på en og samme tid

Vi hjelper dere gi event deltakerne noe de ønsker å dele. Ta merkevaren inn i selve sluttresultatet. Med utgangspunkt i Tine merkevarene Tine IsTe, Tine Noisy og Tine IsKaffe designet vi en unik brukeropplevelse for de som møtte opp i 3 BikBok butikker i Oslo, Bergen og Stavanger. Tine ønsket at de oppmøtte skulle få engasjere seg med alle 3 merkevarene, og velge sin favoritt. «No problem’o» sa vi!

3

God design, et must!

Vi kan ikke skrike høyt nok hvor viktig design er for å skape varige inntrykk.

 

Derfor har vi det beste in-house kreative design og AD teamet som fins. I tilfellet der Louis Vuitton Paris kontaktet oss for å levere en skreddersydd opplevelse på kundekvelden de skulle arrangere på vegne av Louis Vuitton Oslo i Promenaden tenkte vi enkelt er best. Det enkle er oftest det beste!

Vårt team utarbeidet en skreddersydd bakgrunn og et printdesign som bygget på de eksisterende sesong stilene som LV frontet.

Resultatet: Et stilfult og enkelt design som trakk soleklare paralleller med LV’s varemerke kjent for stilrenhet og eksklusiv design.

4

Langtidsaktiveringer

Våre venner i MKTG spurte oss hva vi kunne gjøre for en sampling bod de skulle ha for Coca-Cola på Jul i Vinterland, Spikersuppa Oslo sentrum. Det var en catch’. De trengte den i 1 mnd!  Uten at det skulle koste skjorta. «Joda» – vi leverer et produkt spesielt egnet for det. Vår Brandbar ble skreddersydd fra topp til tå, bærende den fulle profilen av alles favoritt drikke.

Du er sikkert godt kjent med vårt produkt Fotobaren den perfekte aktiviteten til en fest, kickoff eller julebord. Men ikke så mange er klare over langtidsleie produktene våre Brandbar og Selfiebar. Mhm! Det stemmer. Disse er unike i at de er spesielt godt egnet for leie uten bemanning og kan stå i ukesvis, månedsvis. De er enkle å brande og rettet mot sosiale medier deling.

Nevnte vi at det ble tatt 17 000 + bilder og at de hadde en delingsrate på over 70%? Yep!

5

Flyvende hva sa du?

Okei da, ikke helt flyvende. Poenget er at vi elsker å tenke utenfor boksen. Hvorfor ikke bare sette fotobaren på en lang arm og peke den ned mot et basseng for å ta selfier på en pool party. Det var nettop det vi gjorde på NM i døds på Frognerbadet.

SEND OSS EN UTENOM DET VANLIGE FORESPØRSEL NÅ!