Nyhet

Satser stort på Bergen

By mars 23, 2018 No Comments

Fra nå av vil Fotobaren være enda bedre rustet til å ta fatt på nye og spennende utfordringer i Bergen by enn noen gang tidligere! Tidligere daglig leder i Eventshots, Sebastian Hatlebrekke, har slått seg sammen med Fotobaren for å kunne tilby Bergen og omegn et enda bredere spekter av foto-opplevelser og en enda høyere kvalitet i leveransen av våre tjenester.

Sebastian gleder seg til å levere alt fra morsomme photo booth opplevelser til skreddersydde merkevareaktiveringer som vil engasjere både unge og gamle Bergensere på nye og innovative måter! Les videre for å bli bedre kjent med vår lokale helt i Bergen.

Hva inspirerte deg til å begynne med photo booths i Bergen?

– Det som inspirerte meg mest til å starte med photo booths i Bergen var spenningen rundt det å kunne drive noe eget, tøye grensene og gi meg selv en skikkelig utfordring. Jeg har lært underveis at ingenting kommer gratis. En god egenskap for det å være grunder er at man kan aldri gi seg. Man må være sta, ha mye energi og tørre å snakke med folk. Jeg har alltid hatt lyst til å kunne skape noe eget og da jeg så muligheten for å komme inn på photo booths markedet i Bergen grep jeg sjansen umiddelbart.

Sebastian Hatlebrekke

Avdelingsleder Bergen

Hva kan Fotobaren bety for bedrifter i Bergen?

– For bedrifter i Bergen vil dette være et kjempe produkt å tilby sine kunder/ansatte for å skape gode minner og et bedre bånd til hverandre. Samtidig vil dette hjelpe bedrifter å synliggjøre sitt merkevare på en gøy, men ikke minst innovativ måte. Photo booths er kommet for å bli og vil hjelpe bedrifter å tenke nytt innen markedsføring.

Hva slags kunder drømmer du om å jobbe med?

– Det er kjekt å se at folk koser seg rundt produktet jeg leverer. Derfor drømmer jeg om å kunne levere og jobbe med alle slags kunder i Bergen. Det er ekstra gøy å kunne levere til store kunder jeg vet kommer tilbake. Da vet jeg at jeg har gjort noe riktig og at kunder setter pris på produktet.

Ved at Eventshots nå går sammen med Fotobaren vil Fotobaren få en sterkere og tydeligere posisjon i markedet i Bergen og omegn. Vi gleder oss til å ta fatt på nye og spennende utfordringer sammen med dere!

GOD STEMNING: Stemningen var på topp da Fotobaren var på åpningen av Kava Roofgarden’s nye konsept i Bergen for noen uker siden. Foto: Fotobaren.