Nyhet

Photobooth leie i Trondheim

By oktober 8, 2019 No Comments
photobooth i trondheim

Nå kan du booke en fotobar i bartebyen!

Heia ?? Den her blidfisen av en kar som du høre fra heite Daniel. Han e en av grunnleggeran av Fotobaren.

?? Neida, jeg skal spare deg for å lese nordnorsk dialektmål og bytte til bokmål.

Helt siden ideen om en mer morsom mer engasjerende firmafest begynte å ta rot og Fotobarens første versjon ble til har jeg drømt om å bringe latter, senka skuldre og  hemningsløs morro hjem til byen som alle assosierer med humor og ablegøyer.

Hele eventyret startet med barter på pinne og det er litt merkelig at det først er nå det skjer.

Daniel Feidal – Grunnlegger av Fotobaren

 

5 år etter vi startet Fotobaren er vi nå i 5 byer!

I Fotobaren holder vi kvalitet høyt. Integritet og stolthet for vårt yrke skal vi ha. Vi gjør feil vi også, vi er jo mennesker vi også, men vi evaluerer med en voldsom drivkraft og vil komme til bunns i saken for å ta rota på ugresset.

Det er denne kraften, denne søken etter perfeksjon i alle ledd, som driver oss til å ekspandere vår horisont. Vi vil ha bredere nedslagsfelt for å øke vår læring. Ekspansjon også for å stabilisere selskapet og gi oss finansiell trygghet som skaper tillit for våre kunder. Nå vil vi spare våre kunder i Trondheim for dyre flybilletter, og spare miljøet enda en flytur. Det er nemlig helt naturlig å flytte inn i ingeniørenes by!

Så med dette ønsker jeg alle som vil ha det store ekstra til sin studentfest, sommerfest,  julebord eller markedsaktivitet hjertelig velkommen inn i familien. Vi lover å ta godt vare på deg. Photobooth + Trondheim = sant

Les mer om hvordan Fotobaren glir rett inn i firmafesten som du planlegger.

Bilde av trondheim brukt under lisens

Photobooth leie i trondheim

Fotoboks leie i trondheim

Fotobar leie i trondheim