ÅpningsfesterEventerMerkevarebygging

Høyer Tromsø – Åpningsfest

By august 20, 2016 No Comments

Fredag kveld oppgraderte Høyer butikkrepertoiret sitt med enda en lekker lokasjon. Denne gang i nordens paris Tromsø.

20
August

Trakk folk

Over 300 VIP kunder og inviterte stilte seg i kø ved den røde løperen og stemningen var på topp fra første stund.

376
Bilder tatt

Ingen åpningsfest uten Fotobaren! Vi var på plass og gjestene holdt ikke tilbake på engasjementet. Scroll ned for å se våre utvalgte favoritter fra kvelden eller klikk her for å komme til albumet.

Høyer tar fashion retail #nextlevel

Butikkene tilbyr norske, internasjonale high end – og luksusmerker i høy kvalitet. Målet er at kunder skal få en WOW opplevelse. Som kunde skal du bli bergtatt langt utover shopping opplevelsen.

En god opplevelse er noe personlig, og skaper derfor entusiasme og gode følelser som forbindes med merkevarer. Våre fotopplevelser appellerer til menneskers grunnleggende ønske om å ha det gøy og dele positive erfaringer med venner og familie. Samtidig får fotobarens teknologi gjestene til å se meget bra ut i prosessen. Derfor kjenner vi oss godt igjen i Høyer sin tilnærming til fashion kleshandel.

Fotobaren i retail

Kvalitet blir snakkis

Vi tilbyr en rekke løsninger rettet mot underholdning og markedsføring. Med fokus på kvalitet i alle ledd av leveransen sikrer vi opplevelser som nytes og har høy delingsfrekvens. Gode minner forsterker merkevareopplevelsen.

Innhold som ambassadør

Fotobaren har nylig lansert en ny produktlinje rettet mot retail og langtidsaktivering i salgsrom. Vi gjør det enkelt for kunder å skape innhold i butikken og tilbyr dem enkelt tilgang til å dele bildet sitt på sosiale medier. Deretter sporer vi spredningen og samler inn brukerdata.

INTRODUCING

Selfiebaren

Moderne, sosial, og enkel å bruke! Vår ubemannede og iPad- baserte selfiebar er et enklere alternativ til vår populære fotobar, og er designet for langtidsleie og faste installasjoner. Alle elsker selfies, og selfiebaren løfter selfiegamet til neste nivå! Med deres budskap og logo på alt fra selve selfiebaren til appen og bildene, blir en morsom opplevelse for kundene til en rekkevidde på sosiale medier. Vi samler bruker og antall inntrykk slik at alt fra vanlige dager til ansattfester til åpningsfest kan bli til nyttig data.