Ukategorisert

5 grunner til hvorfor ansattbilder er viktig for din bedrift

1

Dine ansatte representerer selskapet ditt. Når kundene dine kan se teamet ditt gir det de en følelse av bekjentskap som både vekker og bygger tillit til dine ansatte – og til gjengjeld din bedrift!

2

Dine ansatte er en forlengelse av ditt merkevare. De kommuniserer personligheten til bedriften din på en tydelig og visuell måte. Bildene kan være så formelle eller så lekne som du ønsker, så lenge de er profesjonelle! Tenk på hvilken stemning og følelse som representerer bedriften din best.

3

Ansattbilder gir dine ansatte personlighet og identitet. Folk har en iboende søken etter en visuell representasjon av personen de kommuniserer med, og ansattbilder tilfredsstiller dette behovet i en digital hverdag.

4

Bilder av dine ansatte hjelper å forebygge silo-mentaliteten i store bedrifter. Teamet ditt får se og knytte navn til ansiktene til sine kollegaer. Det bygger en følelse av tilhørighet og samhørighet. Dine ansatte vil føle på stolthet i det de ser seg selv i tilknytning til din bedrift og får føle på at de hører til og har verdi for bedriften.

5

Ansattbilder løfter bedriften din fra å være et ansiktsløst selskap til å bli et selskap med følelse av familie. Å bruke bilder på alle interne og eksterne kommunikasjonskanaler danner et mer helhetlig bilde av bedriften, både for dine ansatte og for dine kunder!