Bedriftsfoto
for store bedrifter

Om dere vil ta ansattbilder av 100 eller over 1 000 ansatte, så er Fotobaren den enkleste, smidigste, og mest kostnadseffektive løsningen for din bedrift – garantert!

Hvorfor ansattbilder?

Gi Bedriften
et ansikt

I dagens digitale hverdag er de ansatte i store selskaper avhengige av et ansikt tilknyttet sine kollegaer. Samtidig har behovet for gode profilbilder i møte med kunder på digitale flater blitt helt essensielt.

Å se bra ut er
bra for business

De ansatte er ambassadører for ditt merkevare. Med gode og enhetlige profilbilder kan dere sørge for at de representerer selskapet på best mulig måte!

Helhetlig identitet på tvers av kanaler

Hvordan fungerer det?

Vi tar oss av
logistikken og avtaler
tider som passer for
deres ansatte.

De møter opp og
tar bilder til forhånds-
avtalte tidspunkt
i deres lokaler.

De velger ut sitt
favorittbilde og
mottar det på mail
sekunder senere.

Bilder blir redigert
og koblet til hver enkelt
ansatt før vi overleverer
til deg som kunde.

Hvorfor Fotobaren?

Fornøyde ansatte, fornøyde ledere

Når det først skal gjøres, gjør alle til lags! Ved å gi de ansatte kontrollen over sine egne bilder sikrer vi at de får bilder som de selv liker og er stolte av å bruke, og vi bruker mindre tid på gjøre det. Slikt blir det fornøyde ledere av også!

Skaler etter behov

Om dere trenger profilbilder til 500 eller 10 000 ansatte, så er det enkelt å møte deres behov. Jo flere Fotobarer vi utplasserer samtidig, jo smidigere blir opplevelsen!

Avslappet setting

Ved å la de ansatte ta sine egne bilder til de selv blir fornøyd fjerner vi presset av det å måtte gjøre seg til for en proff fotograf. Våre fotobaristaer skaper trygghet og hjelper de ansatte å senke skuldrene!

Umiddelbar levering av bilder

La de ansatte oppdatere LinkedIn og Yammer med sitt nye profilbilde sekunder etter det blir tatt! Bildene blir sendt til deres epost med det samme.

Ekstremt effektivt

Vi setter de ansatte opp i tidsbolker og gir de beskjed om når de skal møte opp så de slipper å vente og dere slipper å tenke på tapt arbeidstid.

Tilpasset for onboarding

Legger dere til flere ansatte i bolker i løpet av året? Ingen problem! Om det er 20 eller 120 som skal onboardes så stiller vi opp hos dere når og hvor som helst.

Lettvint å bruke

Ved å gjemme alt det skremmende og teknisk avanserte fotoutstyret i en sømløs og folkevennlig løsning har vi gjort det lekende lett for folk flest!

Automatisk organisering

Vi navngir bildene etter navn og avdeling automatisk så dere slipper marerittet av å finne frem rett bilde til rett person.

Profesjonelle Bakgrunner

Vi er veldig svake for farger, men om dere foretrekker en mer nøytral profil så har vi en bakgrunn for det også! Bakgrunner kan også designes etter behov.

Tidligere kunder

Fotobaren leverer! Vi i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB, brukte Fotobaren først til ansattfoto og nå nylig bedriftsfoto på vår Kick-off med 800 blide medarbeidere (som elsker å ta bilder). Fotobaren er raske, bestemte og serviceinnstilte: de skreddersyr, kobler seg på andre samarbeidspartnere, og følger våre ønsker samtidig som de gir råd om hva de mener er best. Anbefales!

Simen RudiKommunikasjonssjef i Fremtind

Bedriftsfoto har

aldri vært enklere