Vi fremkaller smil

Hva er Fotobaren?

Fotobaren er Norges beste photobooth-løsning for alle typer arrangement. Vi gjør det enkelt og meget underholdende for deg og dine gjester å ta bilder i høy kvalitet av dere selv. Dere kan velge mellom våre morsomme effekter for å få dere en god latter og får se bildene umiddelbart. Fotobaren fungerer bra både før, midt i og etter festen, og ender som regel opp med å bli festens samlingspunkt. Den gir timevis med moro for alle og enhver! Vi i Fotobaren er stolte av å levere den morsomste photobooth-opplevelsen og de peneste bildene på det norske markedet.

Slik fungerer Fotobaren

Gjestene tar bilder ved å stille seg foran Fotobaren og klikke på en stor knapp.
Fotobaren teller ned mens gjestene inntar sin posering med morsomme effekter.
Bildene vises umiddelbart på en skjerm foran dem, og de kan ta så mange bilder de vil. Vi garanterer kø!
Når bildene er tatt, kan gjestene dele dem på epost og sosiale medier fra våre iPad delestasjoner.

Eventer

Fotobaren leverer fotograferingspakker til event- og entertainmentbransjen. Vår spesialitet er engasjerende og festlige fotoopplevelser, og vi leverer skreddersydde pakker med tilpasset design, kommunikasjon og praktisk gjennomføring. Vi sikrer at ditt event blir synlig på sosiale medier på en helt ny måte!

Merkevareengasjement

Vi hjelper merkevarer bli sett og husket. Fra konseptutvikling til produksjon og gjennomføring – vi tar oss av alt, med avansert tracking og delingsteknologi for å hjelpe deg få størst mulige ringvirkninger. Resultatet? Superengasjerende kampanjer og brukergenerert innhold gjestene ikke kan annet enn å dele!

Bryllup

Fotobaren er det perfekte tilskuddet til den store dagen deres. Med bakgrunn og bryllupseffekter i høy kvalitet sikrer vi at alle gjestene foreviges på en måte både de og dere vil ha glede av i lang tid etterpå. Samtidig handler det om så mye mer enn bildene man sitter igjen med. Vi gir både dere og gjestene noe morsomt og minneverdig å holde på med både før, under og etter middagen. Fotobaren er med på å gjøre en gledens dag enda gladere!

Åpen løsning

Fotobaren er like gøy for dem som ser på fra sidelinjen, som for linselusene foran kameraet. Den åpne løsningen lager plass til flere, samtidig som det gjør det lettere for de litt sjenerte å delta på moroa. Liker du å rocke scenen alene, eller foretrekker du store gruppebilder? Fotobaren takler det meste!

Umiddelbar utskrift

Få utskrift av bildene du tar i Fotobaren på noen sekunder! Vår lynraske bildeprinter sørger for høy kvalitet på ekstremt kort tid. Utskriftene kommer i 2 og 2 bilder tatt i sekvens.

Vi setter ingen begrensninger på antall utskrifter, og vi skriver gjerne ut kopier av de bildene du likte ekstra godt! Vi kan selvfølgelig også skreddersy utseendet på utskriftene slik at de står i stil til ditt arrangement eller inkluderer en tekst eller en logo etter eget ønske.

Skreddersydde printremser

Våre grafiske designere er mestere på å lage nydelige, kreative printremser som står i stil til deres profil eller tema. Enten dere har spesifikke ønsker eller bare vil ha noe som ser bra ut, sørger vi for at dere blir fornøyd!

Latterlige bra effekter

Effektene er hemmeligheten bak Fotobarens suksess. De morsomme skiltene og festlige bekledningene er det som får gjestene til å føle at de kan senke skuldrene og slippe seg løs. Mange blir overrasket over hvor gøy det kan være å ta bilder!

Vi samarbeider med Festmagasinet Standard for å kunne levere de beste effektene på det norske markedet!

Nydelige bakgrunner

Våre bakgrunner er rene, minimalistiske og ser bra ut uavhengig av lokale. Fritt valg mellom våre 4 standardbakgrunner følger alltid med! Vi har også et stadig voksende utvalg av premium bakgrunner som kan bestilles etter ønske. Her har vi noe til enhver anledning!

I kjent red-carpet stil kan vi også utarbeide en bakgrunn som matcher temaet deres, promoterer deres merkevare eller belyser sponsorene deres. Om dere ønsker å bruke bakgrunnen ved senere anledninger, kan den også bestilles med stativ!

Fotobarista

Fotobaren leveres alltid komplett med en egen foto-barrista, som er vår mann på jobben. En foto-barrista er blid, hjelpsom og sørger for at Fotobaren settes opp på rett sted til rett tid. Fotobarens gjester vil få veiledning i hvordan man tar bilder og i hvordan man ser og deler dem.

Gjestene forstår fort hvordan Fotobaren fungerer. Vår foto-barrista vil da trekke seg tilbake, men fortsatt se til at det tekniske fungerer som det skal. For større arrangementer med mye pågang anbefaler vi at det bestilles 2 foto-barristaer.

Omtaler

Les om hvorfor folk elsker Fotobaren!